Belgische tijdschriften verantwoordelijk voor opwarming aarde

Waarom SerieusNieuwsLeave a Comment

Belgische tijdschriften veroorzaken opwarming aarde

Recent is gebleken dat de opwarming van de aarde wordt veroorzaakt door het weekblad Flair. Wetenschappers kwamen namelijk tot deze conclusie, omdat de stijging van de temperatuur op aarde sinds de jaren tachtig van vorige eeuw de grootste opmars kende. Laat dat nu toevallig samenvallen met het ontstaan van weekblad Flair.

Het magazine verscheen voor het eerst op 4 oktober 1980. In volgende grafiek ziet u de stijging van de temperatuur op aarde, weergegeven doorheen de tijd. De grootste stijging die de afgelopen decennia plaatsvond, kan in direct verband worden gebracht met de ontstaansgeschiedenis van Flair:

Opwarming aarde dankzij Flair

Omdat deze grafiek wordt weergegeven doorheen de tijd, onderzochten wetenschappers ook de causaliteit met weekblad De Tijd. Opnieuw waren ze met verstomming geslagen. De Tijd werd opgericht in 1974. Ook deze datum heeft een direct verband met de opwarming van de aarde. Volgende grafiek verduidelijkt:  

De Tijd veroorzaakt klimaatverandering

De wetenschappers in kwestie waren ontzet over dit fenomeen, en onderzochten ook andere tijdschriften. Tot hun verbazing blijken zowat alle Belgische weekbladen een direct verband te hebben met de desastreuze gevolgen waarmee onze planeet momenteel te kampen heeft. Hieronder nog enkele grafieken:

Opwarming aarde dankzij Dag Allemaal
Dag Allemaal is ontstaan in 1984, en lag mee aan de wieg van de klimaatsverandering
TeveBlad veroorzaakt klimaatverandering
TeVeBlad werd opgericht in 1981, toen nog TV-gids geheten, maar evengoed boosdoener in deze klimaatsproblematiek
Opwarming aarde dankzij Story
Story ontstond in 1975, en lag behalve de roddels, ook aan de wieg van de klimaatscrisis
Knack veroorzaakt klimaatverandering
Knack werd opgericht in 1971, en is meer dan vijftig jaar veroorzaker van de klimaatsverandering

Grootste boosdoeners opwarming aarde:

Wetenschappers ontdekten de grootste boosdoeners in deze ecologische rampspoed: Humo en Kerk & Leven, omwille van hun lange geschiedenis.

Kerk & Leven

Opwarming aarde dankzij Kerk & Leven

Dit tijdschrift ligt al meer dan tachtig jaar aan de oorzaak van de opwarming van de aarde. Dat verwacht men niet, van een godsvruchtig tijdschrift.

Humo

Humo veroorzaakt klimaatverandering
Humoradio ontstond in 1936. Dit tijdschrift is wellicht de grootste boosdoener, door toedoen van zijn lange geschiedenis…

Humo is nog erger. Humoradio ontstond al in 1936. Daarom is dit tijdschrift wellicht de koploper, en grootste boosdoener in deze klimaatproblematiek. Of hoe gemiddeld Vlaanderen Humo wel eens noemt, afhankelijk in welke sociale kringen u zichzelf begeeft : “Mother of all evil”, of “Heidense lectuur”.

Na het ontdekken van deze studie, kunnen we de conservatievelingen geen ongelijk meer geven.

meme over klimaatverandering

Deze studie werd u aangereikt door:

Uw nar in zinsbegoocheling,
Waarom Serieus

Anderen bekeken ook:

Reageer op dit bericht:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *