Amerika heeft nieuwe president

Waarom SerieusNieuwsLeave a Comment

nieuwe president,amerika,verkiezingen 2024

Omdat Joe Biden per ongeluk dood is neergevallen hadden de Amerikanen afgelopen weekend dringend een nieuwe president nodig. Uiteindelijk werd het geen president maar wel een koning voor het volk: Burger King zal vanaf woensdag aanstaande zijn plaats innemen in het Witte Huis.

De onopzettelijke valpartij van Biden zorgde afgelopen weekend voor een heus mediacircus. Naar het schijnt had de dokter van wijlen de president al geruime tijd een wandelstok voorgeschreven. Maar omwille van de koppigheid van Biden is die wandelstok er nooit gekomen. De entourage van Biden heeft op het laatste moment nog geprobeerd om medicatie tegen koppigheid te bemachtigen, zodat Biden alsnog die wandelstok kon gaan gebruiken. Maar dat is uiteindelijk niet gelukt, omdat het al weekend was en de apotheker van wacht de medicatie niet in huis had. Ook werden er datzelfde weekend verwoede pogingen gedaan om de koppigheid de kop in te drukken. Uiteindelijk heeft het uitblijven van voornoemde presidentiële voorzorgsmaatregelen gezorgd voor de dodelijke valpartij van de president.

De strijd om het nieuwe presidentschap werd hard gestreden. Presidentskandidaat Taco Bell lag het ganse weekend voorop in de polls. Ook McDonalds en KFC hadden steun vanuit verschillende staten, omdat ze in die kieskringen liever kip en Big Mac eten. Hoewel YouTube-filmpjes ondertussen hebben uitgewezen dat u evenveel frieten krijgt bij een standaard menu, eten ze in die kieskringen toch voornamelijk maxi menu’s. Dit zou volgens sommige bronnen bewijs zijn voor het beperkte intellectuele vermogen van deze kiezers, die voornamelijk zouden bestaan uit rednecks en doe-het-zelfbrouwers van moonshine.

Maar toen er een hetze uitbrak met betrekking tot de etnische oorsprong van Taco Bell – die zou namelijk Mexicaans zijn – en omdat de heer Bell weigerde een identiteitsbewijs voor te leggen, barstte de mediagekte pas echt los. Het ganse instituut van presidentschap kwam op losse schroeven te staan. Home Depot probeerde de schroeven nog vast te draaien, maar die hulp kwam te laat. Het volk eiste een “man van het volk”. Daarvoor was maar één iemand in de wieg gelegd, wiens naam het al verraadt: Burger King werd door het volk gekroond, en zal aanstaande woensdag intrek nemen in het Witte Huis.

Alleszins zal de nieuwe koning inderdaad een man van het volk zijn. Volgens recente cijfers van de Amerikaanse Dienst Volksgezondheid – de Food and Drug Administration, of kortweg FDA – hebben zowat 98% van de Amerikanen een bovengemiddelde BMI, en dat is voornamelijk te wijten aan de consumptie van hamburgers. Burger King zal dus een zeer representatieve vertegenwoordiging kunnen worden voor burgers, zowel voor de cheeseburger alsook de baconvariant.

Ook in ons land is er al jarenlang twijfel over het koningschap. Sinds de kroning van Burger King in Amerika zijn spontane rellen uitgebroken in de buurt van de Mechelsesteenweg te Antwerpen, nabij de brouwerij van De Koninck. Wellicht zal binnenkort ook ons koningshuis vervangen worden voor een variant die nauwer aansluit bij de bevolking. Omdat Belgen in verhouding tot de rest van de wereld alarmerend veel bier zuipen, zou binnenkort De Koninck wel eens onze nieuwe koning kunnen worden. Maar dat is uiteraard zonder InBev en Moortgat gerekend. Die laatste zou zelfs over lijken gaan, dus dat belooft.

Uw nar in zinsbegoocheling,
Waarom Serieus

Anderen bekeken ook:

Reageer op dit bericht:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *